King Wong

Telefon: +47 414 26 546
E-mail: kw@consea.no

Besøksadresse

Consea Software AS
Oluf Onsums vei 9
0680 Oslo

Postadresse

P.b. 4575
0404 Oslo

Send oss en melding så kontakter vi deg så raskt vi kan.

Prøv vår demo

Bli kjent med Mine Tilvalg. Prøv demoen vår kostnadsfritt

person-
vern

Personvern-
erklæring

Consea Software AS driver tjenesten minetilvalg.no, og behandler i den forbindelse personopplysninger i overenstemmelse med denne personvernerklæringen.

Pil ned

Informasjon som behandles

Minetilvalg.no lagrer opplysninger som du selv oppgir til oss i forbindelse med bestilling av våre tjenester. I tillegg vil vi kunne lagre informasjon om bruken av våre tjenester, herunder bestillinger, oppfølging av leveranser, samt eventuell kontakt med kundekontakt. Når du besøker våre nettsider, vil vi også kunne lagre IP-adresser og teknisk informasjon om din enhet og internett-tilkobling.

Formålet med behandlingen

Minetilvalg.no behandler dine opplysninger for å kunne levere varer og tjenester som avtalt med deg. Opplysningene brukes videre til å forbedre og videreutvikle våre tjenester, begrense misbruk, analysere og forstå markedstrender og for å tilby relevant markedsføring tilpasset deg og ditt bruksmønster. Opplysningene kan utleveres til andre for tilsvarende formål, se nedenfor.

Deling av informasjon

Vi vil utlevere personopplysningene dersom dette er nødvendig for å overholde forpliktelser i medhold av lov eller dersom utlevering er nødvendig for å avdekke eller oppklare mistanke om at tjenesten brukes til ulovlige formål.

Markedsføring

Når du gjennomfører et kjøp hos minetilvalg.no kan du motta nyhetsbrev/markedsføring for våre tjenester via e-post, SMS eller andre kommunikasjonskanaler du har oppgitt til oss, men du vil alltid kunne gi oss beskjed om at du ikke ønsker ytterligere markedsføring ved å ta kontakt med oss.

Bruk av analyseverktøy, informasjonskapsler og annen teknologi

Vi jobber kontinuerlig med brukeropplevelsen på våre nettsider. Derfor samler vi forskjellige typer informasjon fra våre brukere, slik at vi til enhver tid kan tilrettelegge for best mulig funksjonalitet. Eksempler på slik informasjon er hvilke sider som besøkes, når på døgnet besøket ble gjort og hvilken nettleser som ble brukt. Vi bruker også ulike former for teknologi for å gjenkjenne deg som bruker og for å analysere data om brukerne våre. Teknologien brukes dels fordi det er nødvendig for at tjenester skal fungere, dels for at det skal være lettere for deg å bruke tjenesten og dels for at vi skal kunne gjennomføre analyser som gjør oss i stand til å videreutvikle tjenestene våre. Ved å bruke våre tjenester samtykker du til at vi kan benytte slike verktøy, med mindre du deaktiverer verktøyene eksempelvis ved å endre innstillinger for informasjonskapsler i nettleseren din.

Innsyn, retting og sletting

Du har rett til innsyn i de opplysninger vi har registrert om deg. Vi ber deg ta kontakt med oss for å rette opplysninger som skulle vise seg ikke å være korrekte. Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen.

Dersom du har spørsmål knyttet til hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger kan du kontakte oss på post@minetilvalg.no

Sikring av personopplysninger

Personopplysninger som samles inn lagres og behandles på en trygg og sikker måte. Vi har etablert og dokumentert rutiner og tiltak som skal sikre opplysningenes integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet i henhold til personopplysningsloven.

Endringer

Vi kan fra tid til annen komme til å endre vår personvernpolicy for å følge lovmessige krav, samt vår egen praksis for innsamling og behandling av data. Ved større endringer vil du måtte godkjenne vilkårene på nytt.

Behandlingsansvarlig

Consea Software AS er behandlingsansvarlig for den behandling av personopplysninger som fremgår av denne ovennevnte.

Dersom du har spørsmål rundt minetilvalg.no sine vilkår og personvernpolicy, ta kontakt med oss på post@minetilvalg.no.

Bruken av informasjonskapsler

Vi bruker cookies for å bedre brukeropplevelse og sikkerhet.

Cookies (informasjonskapsler) er små filer som ligger lagret i din nettleser eller på den enheten du bruker når du åpner en nettside. Som de fleste nettsider bruker vi cookies for å kunne gi deg en bedre, raskere og tryggere brukeropplevelse. Eksempelvis, bruker vi cookies til:

  • Å muliggjøre enkelte funksjoner i websiden.
  • Gi innsikt i brukeratferd for forbedring av brukeropplevelsen.

Vi bruker industristandard analyseverktøy for analysering av besøkende, og disse verktøyene kan sette cookies i nettleseren din, for å gi innsikt i brukeratferd ved bruk av nettsiden. Databehandler samler, gjennom analyseverktøyet Google Analytics, inn avidentifiserte opplysninger om besøkende. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som brukes til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet og tjenesten som leveres. Eksempler på hva statistikken brukes til er: informasjon om hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Gjennom din bruk av systemet så kan det hende at noen av sidene inneholder tjenester som leveres av tredjeparter. Consea Software AS har ingen kontroll over dette, og vi anbefaler deg derfor også om å gjøre deg kjent med personvernerklæringene til disse tjenestene også.

Blokkere og slette cookies

Hvis du ikke ønsker at det skal settes cookies når du besøker nettsiden så kan du endre på dette under innstillinger i nettleseren din. Mer informasjon om dette finner du under dokumentasjonen for din nettleser. Merk at hvis du skrur av muligheten nettsiden har til å sette cookies kan det påvirke brukeropplevelsen samt at noen funksjoner på siden ikke vil fungere.

Du kan også slette eksisterende cookies i nettleseren din. Se dokumentasjonen til din nettleser for mer informasjon om hvordan dette gjøres.

Brukervilkår

Ved å godta erklæringen for brukervilkår, personvern, og bruk av informasjonskapsler aksepterer du at behandlingsansvarlig Consea Software AS og nettsiden minetilvalg.no behandler personopplysningene om deg i overensstemmelse med personvernserklæringen.

Du er inneforstått med at disse opplysningene således kan bli presentert for kunder og andre samarbeidspartnere av Consea Software, og der behandlingsansvarlig eller databehandler er forpliktet å gjøre dette som følge av lovpålagte krav.

Opplysningene gis frivillig, og du er gjort kjent med at du kan kreve innsyn, retting og sletting etter personopplysningsloven.

Copyright © 2018 Consea Software AS – All rights reserved | Designed by ADCHITECTS with ADCW Methodology™