King Wong

Telefon: +47 414 26 546
E-mail: kw@consea.no

Besøksadresse

Consea Software AS
Oluf Onsums vei 9
0680 Oslo

Postadresse

P.b. 4575
0404 Oslo

Send oss en melding så kontakter vi deg så raskt vi kan.

Prøv vår demo

Bli kjent med Mine Tilvalg. Prøv demoen vår kostnadsfritt

Våre
tjenester

Ekspert på
tilvalg

Mine Tilvalg har levert tilvalgsløsninger for nærmere 3.000 leiligheter og er stolt av å kunne presentere oss selv som en av landets ledende aktører innen digital tilvalgshåndtering.

Pil ned

Våre løsninger

Ved å velge oss får du ikke bare et tilvalgssystem, du får en rådgiver og samarbeidspartner som virkelig forstår byggebransjen og tilvalg

Minimer unødvendig arbeid

Tilvalg gjort på den tradisjonelle måten er utrolig ressurskrevende. Mine Tilvalg automatiserer aktivitetene i tilvalgsprosessen og reduserer arbeidsmengden drastisk. Et prosjekt som normalt tar 4-5 måneder å administrere og gjennomføre kan bli fullført så raskt som på 3 uker. Kunder hos oss får redusert arbeidsmengden sin med over 50 % allerede på sitt først prosjekt

Minimize redundant work

Bli kvitt kostbare feilregistreringer

Med Mine Tilvalg blir du kvitt feilregistreringer for godt. Alle bestillinger blir foretatt og godkjent elektronisk av boligkjøperen selv, og all data vil automatisk bli registrert i vårt system. Høy feilmargin er blant den største årsaken til at tilvalg blir ansett som lite lønnsomt. Våre kunder har normalt en feilmargin mellom tre til fem prosent i prosjekter før de benytter seg av våre løsninger.

Tjen mer på tilvalg

Vi har tatt i utgangspunkt boligkjøperen da vi utviklet tilvalgssystemet vårt. Løsningen er dermed designet for å forenkle kjøpsprosessen og stimulere til mersalg gjennom en attraktiv og enkel nettbutikk. Alle tilvalg blir presentert med tilhørende produktbilder og -informasjon, og bestillinger kan gjøres så enkelt som gjennom noen få tastetrykk.

Painter

Våre kunder

Betonmast
Peab Eiendomsutvikling
Kruse Smith
usbl for deg og ditt hjem
Odin Gruppen
BundeBygg
Storslo Eiendom
Follohus
Metacon

Tilvalg gjort enkelt

Prøv vår demo

Copyright © 2018 Consea Software AS – All rights reserved | Designed by ADCHITECTS with ADCW Methodology™